top of page
EIG-LOGO-finalno-(max).png
Image by Aleksandar Kyng
eliten2.png

ИНВЕСТИРАЈ ВО TВОЈАТА ИДНИНА
ДЕНЕС

Понудете ја вашата МАРКИЦА ЗА ГРАДБА!

Контактирајте не за да ги проверите најдобрите услови кои може да ви ги понудиме за Вашата маркица за градба.

Brick Wall Building

СТИЛОТ и КВАЛИТЕТОТ
Ви го нудиме како СТАНДАРД

Објектите во кој инвестираме и ги градиме се потврда за сигурност, квалитет, брзина и професионалност. Континуирано го подобруваме нивото и ги поставуваме стандардот и трендовите на градежништвото во Македонија.

Зошто да не изберете нас

КВАЛИТЕТ

Квалитетот на градежните материјали и опрема се од највисок степен, соработуваме со врвни брендови и укажуваме особено внимание на постојана контрола од наши надзори и стручни надворешни соработници на најголемите добавувачи со цел да се достигне врвен квалитет и трајност на објектите.

ЛОКАЦИЈА

Поставеноста на објектите, ориентацијата, пристапот и поврзаноста со инфраструктурата (близината на градинки и училишта, продавници, паркови и јавен превоз) се битен  вредносен елемент на објектите а со тоа и на начинот и квалитетот на живот.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

За поголем комфорт и квалитет на живеење објектите се проектираат  со максимална искористеност и содржаиност на просторот, светли  модерни ентериери, големи тераси, широки светли скали и природно осветлени ходници, брзи лифтови и комфортни паркинзи.

СИГУРНОСТ

Брзината на градба, квалитетот и иновативноста, внатрешниот и надворешниот дизајн, исполнување на роковите и долгорочните гаранции на вградените материјали  им дава сигурност на нашите клиенти да се одлучат за инвестиција во нашите објекти.

Карактеристики
Grohe-Logo.png
download (1) (1).png
knauf-logo.png
kleemann logo.png
tarkett logo.png
Diporte.png

КОНТАКТ

ЕЛИТЕН ИНВЕСТМЕНТ ГРОУП ДООЕЛ Скопје
Бул. Партизански Одреди бр.52/1-18

+389 75 254 684

Ви Благодариме!

bottom of page