top of page

Дали имате локација за градење во Скопје во ЦЕНТАР, КАРПОШ или АЕРОДРОМ?

Доколку имате плац за градба со маркица во ЦЕНТАР, КАРПОШ или АЕРОДРОМ може да не контактирате за да пронајдеме најоптимално решение за ВАС и за вашата локација.

Елитен Инвестмент Гроуп е компанија која има долгогодишно искуство во градење на објекти со највисок квалитет, сигурност, брзина и професионалност.

Покрај највисокиот квалитет на градба, се залагаме да понудиме и најдобри услови за имателите на плац со маркица за градење.

Доколку сте заинтересирани за соработка со нас, ќе Ве замолиме да оставите Ваши контакти во долната форма за да може да Ве контактираме во најскоро време.

Ви благодариме! Ќе ве контактираме во најскоро време

bottom of page