top of page

СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ
ДАНЕ КРАПЧЕВ 8

Фасада

Наскоро вселување

Извонреден, ултрамодерен, резиденцијален станбено деловен објект со луксузен асортиман на станови со една, две, три или четири спални соби. Соодветно проектирани на приземје, три ката, поткровје и затворен подземен паркинг простор.


Лоциран на супер атрактивна  локација во срцето на Дебар Маало, во центарот на Скопје, ...на само 5 минути пеш од "Градски Парк - Скопје" во непосредна близина на многубројни кафе барови, ресторани, гостилници и деловни субјекти. На само две минути одалеченост од "Боемска улица", Градежниот и Архитектонски факултет, основни училишта, градинки за деца спортски игралишта и многубројни други градски и урбани содржини... 

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ПРЕЗЕМЕТЕ   ГО НАШИОТ КАТАЛОГ И РЕГИСТРИРАЈЕТЕ ГО ВАШИОТ ИНТЕРЕС

СТАНБЕНИ ПЛАНОВИ

карактеристичен кат.png

Разгледајте ги станбените планови и расположливоста на становите за продажба, по квадратура, кат, ориентација, број на спални соби и распоред.

ЛОКАЦИЈА

ДЕБАР МААЛО

reiseuhu-S6Sky35MtMs-unsplash.jpg

ГРАДСКИ ПАРК СКОПЈЕ

photo-footer.jpeg

КАФЕ БАР КИНО КАРПОШ

Skopje-Partizanska-12042020-xhd-C.jpeg

ОДЛИЧНИ ТРАНСПОРТНИ ВРСКИ

boemska-660x330.jpeg

БОЕМСКА УЛИЦА

large.jpeg

ПЕКАРА СИЛБО

05a46069-3aa4-4b19-9001-31f9f7584f10.jpeg

ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ

bottom of page