top of page

СТАНБЕНИ ПЛАНОВИ

карактеристичен кат.png
viber_image_2021-07-25_19-34-47-834.jpg

48 m2

Се продава

Тип на стан

a1

Кат

Распожливост на кат:

1,3

1,2,3

Ориентација

Спални соби

Бањи

Северо - Запад

1

1

viber_image_2021-07-25_19-34-47-834.jpg

70 m2

Продадено

Тип на стан

a2

Кат

Распожливост на кат:

/

1,2,3

Ориентација

Спални соби

Бањи

Југ - Исток

2

1

viber_image_2021-07-25_19-34-47-834.jpg

51 m2

Продадено

Тип на стан

b1

Кат

Распожливост на кат:

/

2,3

Ориентација

Спални соби

Бањи

Југ - Исток

1

1

viber_image_2021-07-25_19-34-47-834.jpg

70 m2

Се продава

Тип на стан

b2

Кат

Распожливост на кат:

3

1,2,3

Ориентација

Спални соби

Бањи

Југ

2

2

viber_image_2021-07-25_19-34-47-834.jpg

50 m2

Се продава

Тип на стан

c1

Кат

Распожливост на кат:

1

1,2,3

Ориентација

Спални соби

Бањи

Север - Запад

1

1

bottom of page