top of page

Тековни Објекти 

Дане Крапчев 8

Извонреден, ултрамодерен, резиденцијален станбено деловен објект со луксузен асортиман на станови со една, две, три или четири спални соби. Проектирани соодветно на приземје, три ката и подкровје и затворен подземен паркинг простор.

Предна страна Финална.jpg
bottom of page